Originele Parfum Groothandelaar

Your Prime Stock,
Our Prime Priority!

Wholesale Perfume Supplier

Prime stock is een toonaangevende internationale leverancier van hoogwaardige merkparfums en parfums voor de massamarkt.

Tijdige levering

Geïntegreerde logistiek

Top Merken

100% Authentiek

Grote deals

Voor groothandelsbestellingen internationaal:

24/7 Persoonlijke Ondersteuning

Klaar voor jou

Prime Stock

Schoonheidsproducten voor iedereen

We zijn trots op ons vermogen om de beste kwaliteit en meest modieuze geuren te vinden voor de beste prijs.

Groothandel Geur

Cosmetica en haarverzorging

Toonaangevende leverancier van parfums van prestigieuze merken

Over ons

Toonaangevende leverancier van parfums van prestigieuze merken

Prime Stock is uw partner in merkparfums en cosmetica. Ons internationale groothandelsbedrijf is gevestigd in Roosendaal, Nederland. Roosendaal ligt tussen de twee grootste havens van Europa, Rotterdam en Antwerpen.

Overal ter wereld kunnen we doen waar we goed in zijn: het in- en verkopen van hoogwaardige beautyproducten. De volgende waarden staan bij ons hoog in het vaandel:

Wij verzenden internationaal

Prime Stock is een van de top groothandel in parfum en cosmetica distributeurs in het hart van Europa. U kunt een verscheidenheid aan geuren, huidverzorging en haarverzorging in verschillende maten bestellen om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Wij verzenden naar de meeste landen rechtstreeks vanuit onze vestiging in Nederland of vanuit de magazijnen van onze vaste partners. Als u een wederverkoper van geuren bent en toegang wilt tot groothandelsprijzen, klik dan op de knop hieronder en vul uw gegevens in. Nadat uw goedkeuring ons heeft bereikt, zal ons team deze beoordelen en u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Breed scala aan cadeausets

Relatiegeschenk

Breed scala aan cadeausets

Parfum als promotie is een uitstekend idee voor een geschenk! Fris, zoet, kruidig, houtachtig, bloemig en tal van andere geurgroepen zijn beschikbaar. Wij hebben een actueel en breed assortiment aan cadeausets.

Jij bepaalt de klantwaarde, wij nemen je het werk uit handen en zorgen voor een origineel relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Our News

News & Article

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief​