Focus

Home / Focus

Bij Prime Stock vindt u een zeer groot assortiment aan verzorgende cosmetica en parfum. Doordat Prime Stock met een unieke constructie werkt, wordt een deel van het assortiment direct geleverd vanuit het magazijn van de leveranciers. Wij zorgen immers voor het gehele supply chain proces, van A tot Z. Your Prime Stock is our prime priority!  Doe uw parfumaankopen zorgenvrij! Onze experts zorgen voor een efficiënte en effectieve afhandeling van uw bestelling, zo kunt u focus houden op uw core business.

Opslagruimte voor parfum

Heeft u een groothandel, trading company, webshop of winkelketen en bent u op zoek naar verzorgende cosmetica en/of parfum, waarbij u de keus heeft uit een uitgebreide selectie van merken, maar ook exclusieve merken? Dan bent u bij Prime Stock aan het juiste adres. Wij zijn de geschikte partner, want door ons sterke netwerk en uitgebreide inkoopkanalen kunnen wij zeker ook in uw parfumbehoefte voorzien. Even makkelijk als parfum uit uw rek kiezen, zo aan uw deur bezorgd.

Vrouw met parfumflesje

Relatiegeschenken
Parfum als relatiegeschenk, een ontzettend origineel cadeau! Fris, zoet, kruidig, houtig, bloemig  en tal van andere geurgroepen zijn er beschikbaar. U bepaalt de klantwaarde, wij nemen het werk uit handen en zorgen voor een origineel relatiegeschenk. Neem vrijblijvend contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.